Blog – Matěj Trakal

převážně nevážně

Tak jsem nadmíru spokojen

HP iPAQ514

Tak již mám od čtvrtka telefonek a jsem opravdu nad míru spokojen. Windows se sice občas seknou, ale jinak je to opravdu super stroječek. Dnes se mi povedlo konečně připojit do naší školní sítě Eduroam. Bylo to na dlouho, ale rozchodil jsem to, i když tomu předcházel jeden zásek při zapínání wifi. O tom, jak to rozjet jsem napsal krátko návod.

Aplikace a zbytek věcí se dá dohledat na netu a tedy první aplikace po češtině, co jsem nainstaloval byl mnou oblíbený Total Commander. Další ač nerad následoval QIP, jelikož miranda jaksi pro Windows Mobile není. Nadále FoxitReader na PDF soubry, který se rozhodně hodí :-). Na microsoftí aplikace je přímo do WM6 integrován editor. Pár tipů na další aplikace rozhodně mám, ale uvidím, jak se budou shánět a jak moc budou freeware či opensource.

Mac OS X

Jelikož jsem si zas po dlouhé době nainstaloval pro testovací účely VMWare. Dostal se mi do ruky také link na Mac OS X a tak jsem usoudil, že za zkoušku nic nedám a už se isntaloval :-). Tedy až tak žhavé to nebylo, jelikož než se mi povedlo ISO obraz rozjet v VMWare serveru, dalo to docela fušku. Návod dohledáte na netu, není to těžké, jde to, jen se musí opravdu postupovat podle návodu a nepředbíhat :-).


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Jeden komentář: „Tak jsem nadmíru spokojen“

  1. GeorGe avatar

    Kdo by nebyl s HP iPAQ 514 spokojenej, že? :) Mám ho rok a pořád je na tom s výbavou stejně jako nějakej úplně novej stroj, možná i líp. ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. Pěkný almanach, aji pěkně dlouhý :) Mimochodem, jak jste dělali víza – rovnou uzbecká? Plánuju tam jet taky, s tím,…