Blog – Matěj Trakal

převážně nevážně

Trojité narozeniny, In a eRko (+fotky)

Oslava narozenim

V pátek se šlo oslavovat trojité narozeniny. Slavili Michal, Líba a Kačka. Že měli narozky ve stejný den? Tak to fakt těžko, jelikož Michal s jeho narozkama někdy v létě o prázkách, nebo kdy sem už moc nezapadal, přesto se slavili až nyní. Z Brodu jsme se projeli vlakem na Skalu (Já, Michal, Hanz, Jirka, Kuba, Evik a Týna) a pak procházkovým tempem se vyškrábat na Záborčí. Po páte večer už moc vidět popravdě nebylo, přesto jsme dorazili všichni v pořádku, za což můžeme poděkovat docela osvětléné cestě.

Líba a Šimon byli na Záborčí už delší dobu někdy od odpoledne. My tedy dorazili nějak kolem šesté. Tak mě napadá, někteří i do šesti byli vzhůru (když nepočítám Ivu a Radku, které radši spát pro jistotu nešli vůbec), tak jsme byli nejspíše poslední vzhůru.

Oslava super, myslím, že i dárky se nakonec budou líbit všem i když moc nadšené výrazy holek jsme teda neviděli. Když se dozvěděli, že se budou nekontrolovatelně valit v zorbové kouli z kopce ve Vrchlabí, spíš je jímali záchvaty hrůzy, než radosti :-). Michal  dostal dostatek lihovin a nové stylové vybavení do kuchyně ;). Myslím že hodně povedený a nápaditý dárek (škoda, že to by mě v životě nenapadlo).

Ráno se to na Záborčí pomalu, až středně rychle začlo vylidňovat a žůstalo jak se říká jen tvrdé jádro :-)

Účastníci: Michal, Líba, Kačka, Já, Eva, Krystýna, Hanz, Tomáš, Radka, Iva, Šimon, Zlatka, Kuba a Jirka (zapomenutí účastnící ať se hlásí :-))

Fotky: Snad dodám link časem, nebo vyberu nějaké do galerky, až se zveřejní ;) naleznete zde

Sobota návštěva Inu a eRka

Aby toho nebylo za víkend málo, šlo se ještě večer po navrácení se domů do Inu. Od devítí do tří jsme tedy pobyli ještě po těchto brodských hospůdkách. V Inu jsme se docela (někteří nudili) a v eRku nás už zase moc nezbylo (opět tvrdé jádro, jen v jiném složení :D – Já, Michal a Jirka se  v něm záhadně objevujeme snad vždy). Dali jsme si vyhlášeného kunďáka (párek v rohlíku s extrémně pálivou rořčicí), ovšem jako minule nepálil (bohužel). Jinak super zakončení (pro někoho prázdnin), pro mě jen obyčejného víkendu :-).

A na závěr mimo dodám, že se jestli to dobře vyjde stěhuji na kolej F, jelikož tady an C to pro mne začíná být nějak neúnosné. Jo a vlastně jsem si slíbil, že po přesně měsíci vydám nový Miranda pack, takže až dočtete sem, můžete jít zrovna stahovat ;)


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. Pěkný almanach, aji pěkně dlouhý :) Mimochodem, jak jste dělali víza – rovnou uzbecká? Plánuju tam jet taky, s tím,…