Blog – Matěj Trakal

převážně nevážně

Papa Boys koncert a muzicírování na mejtě

Čtvrtek mejto

V pátek, ač jsem vůbec nechtěl, jelikož jsem měl práci (chápej: tvořím Miranda pack a tak není čas na hospody) jsem byl vytažen a tak jsem na jedno až dvě šel s Michalem. Ano dvě jsme si dali, ale že prej deme na mejto za zbytkem (Šimon, Kačka, Zlatka, Radka a Líba, Hanz) a tak co no, řekl jsem si, tak jdu na chvilku posedět k nim. Neviděl jsem je od Silvestra, tak proč ne že :-).

Nakonec jsem tam s Šimonem, Kačkou a Radkou… jo a Hanzem (sorry jsem na tebe zapomněl :D) zůstali asi do 4.3é nebo tak nějak… domů jsem dorazil v 5 s tím, že asi to co jsem měl na tu noc původně v plánu dodělat jsem dělal celý další den, ale je hotovo ;). Tedy jen ta jedna část. Ještě mě čekají asi další 3 :'(.

Pátek Papa Boys a hosta START

Přišel jsem dýl, než byl začátek (přesněji o hodinu – jak jsem psal výš, nestíhám, nestačím :D), ale dorazil, což je základ. Hráli opět, jako na křtu opět bezvadně, jak by taky ne. Překvápkem byla kapelka In Touch složená z části z členů papáků a Hanze.

Jěště bylo asi pro všechny překvapení, když se na tuhle naprosto neznámou kapelu zvedlo několik holek (popsaných od hlavy až k patě nápisama Hanz a In touch) a šli pařit do první řady (chápej druhá už nebyla, tam už se sedělo a popíjelo u stolů ;)). Nakonec se ukázalo, že je stejně dotáhl všechny Hanz, aby měli velké publikum ;).

Po tom menším slejváčku a sklizení vybavení jsme s holkama poseděli v té suprové hospůdce a když holky asi ve 2 odjeli směr domov – tedy Turnov, tak jsme ještě (tvrdé jádro :P – Hanz, já, Michal a Tomáš) poseděli a ve 3 se odebrali směrem k domovům a postýlkám.

Takže super prožitý začátek víkendu


Uveřejněno

v

, ,

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. Pěkný almanach, aji pěkně dlouhý :) Mimochodem, jak jste dělali víza – rovnou uzbecká? Plánuju tam jet taky, s tím,…