Blog – Matěj Trakal

převážně nevážně

Nová Miranda-IM TrtkalPack

Nový pack

Ano, již je to pravda, dnešním dnem (přesněji vteřinou po půlnoci jsem na RSS trtkal.netu) oznámil vydání verze Miranda TrtkalPacku #19, která přináší dost zásadních změn, jak po funkční stránce, tak hlavně po stránce vzhledové.

Vzhled okna kontakt listu

Přesněji jsem se 2 dny mořil se vzhledem kontakt listu, aby vypadal opravdu hezky (pro mne) a tak doufám, že se bude líbit i vám. Pokud by měl někdo zájem o PSD pro modifikaci, tak ať si napíše, není problém poskytnout, nejsem žádný škrt že ;)

IEView a seskupování


Dále jsem modifikoval vzhled okna kontaktu (pouze vnitřek pro příchozí/odchozí zprávy), takže správně funguje, když zkopírujete diskuzi jen CTRL+C/V a doplnil jsem o funkční (pěkně funkční) seskupování zpráv, které je možné zapnout v Možnosti – Komunikace – IEView – Záznam komunikace – Seskupovat zprávy.

Moc jiných změn není, jen nějaké drobnůstky, jako ikonky (velice pěkné ovšem) a nasatvení, kterého si nejspíše, jako běžní uživatelé vůbec nevšimnete :-)

V každém případě zkuste a dejte vědět, co bych měl zlepšit, změnit,… prostě ohlasy (jakékoliv, jen mi nepište, že se mi ten vzhled nepovedl, nebo mě po těch dvou dnech práce opravdu naštvete :P)


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. Pěkný almanach, aji pěkně dlouhý :) Mimochodem, jak jste dělali víza – rovnou uzbecká? Plánuju tam jet taky, s tím,…