Blog – Matěj Trakal

převážně nevážně

Životu neporučíš, tak se s ním smiř

Tak jsem byl dnes zas po „dlouhé“ době na koncertě na Rampě. Jako předkapela hrála romská kapelka z Hradce Králé. Docela se to dalo poslouchat a docela dost lidí tam na to i pařilo. My jsme seděli v pohodlí v zádu na vyvýšeným místě a poslouchali a popíjeli (já jakožto řidič opět pouze Kofolu (Kofola forever :-) )). Po nich přišli na řadu Turnovské Funk Corporation na které jsme jeli :-). Hráli úplně parádně a již si musím sehnat CD, jelikož se mi fakt líbí. Nato, že jsem je slyšel podruhé naživo a ani jednou z CD jsem byl unešen a docela i zapařil. (to mi většinou nejde, pokud neznám alespoň melodie). Takže večer na Rampě opět povedený. Rampa prostě snad nikdy nesklame :-)

Tak teď zase z jiného soudku. Zvažuji, že bych si pořídil již konečně placený hosting s nějakou větší kapacitou a definitivně sjednotil weby pod jednu doménu. S tím zvažuji ukončit tento web a zavřít ho jako definitivní, bez dalších výraznějších aktualizací a vytvoření jiného webu, nebo použití nějakého blogovacího systému. Na věci ohledně PC a webu, jhako takového mám již nyní stejnak jiné stránky (na které jsem od nástupu na UPCE docela silně zanevřel a potřebovali by oprášit), takže mne již nic nedrží, přejít. V každém případě pouvažuji a snad se můžete těšit na nový web. (ještě jsem na něm ani nezačal pracovat, ale tak snad se dočkáte :-))

A teď nejoblíbenější téma a to: škola.
Je super, jak už jsem psal někdy loni. Nyní máme zkouškové období a začíná přituhovat. Mám za sebou a již úspěšně splněny: Počítačové praktikum, Angličtinu a základy informačních technologií. Z informačních zdrojů mám napsaný klasifikovaný zápočet a poté, co odevzdám rešerši i splněno a tedy započteno. Co mne tíží tak je ekonomie, jelikož z ní jdu v pondělí na třetí a tedy poslední pokus o napsání zápočtu
a vypadá to se mnou velice zle. Ve stejnou dobu mám být zároveň na zkoušce z úvodu do počítačů, ale tam by snad neměl být problém a tak s klidem nechám ejden termín propadnout (i když se tam pokusím dostavit dýl a doufat, že ještě budou neozdkoušení dili a tak že bych se mohl zařadit do fronty a zkusit to v tomto termínu). V úterý mne čeká zkouška z matematiky a na ní se snas ještě něco trošku poučím a nějak to dopadne. Víte co se říká: „Na první pokus se jdeš podívat, jak to tam vypadá a jakou má učitel náladu a když se povede, tak dobře. Na druhý to jdeš udělat a když se nezadaří, tak zde máme třetí jistící termín :-)“ a navíc: Zkoušk je od slova zkusit ne? :-)
Takže držte palečky a snad se zadaří :-)
PS: snad se vám za brzy ozvu, jelikož takovéhle flákání se v psaní na web, to se nedá tolerovat i v tom případě, že by to nikdo nikdy nečetl :-)

Ještě jsem se ani nezmínil o tom, že stále mám práci. Stále pracuji vHradci Králové v EW. Tedy v takovém větším elektro krámečku a prodávám mobilní telefonky a navigace to auta. Prostě a jednoduše od vánoc se spíše nudíme, jelikož lidí ej fakt požehnaně málo. Za dobu, co zde jsem, tedy od listopadu se zde nyní na konci ledna bude měnit třetí šéf oddělení. Holt lepší místa bez dojíždění se sehnat dají. Pokud bych měl ohodnotit kolektiv, tak prostě lepší být nemůže a to myslím smrtelně vážně, jelikož z nás prodejců tam není snad nikdo, kdo by se zde nebavil, nebyl ochotný a nebo vstřícný. Ano, pokud přijde nějaký buránek, tak začneme být lehce podrážděni, ale jak zmizí i my jsme zas jak vyměnění. Jen prosím vás nechtějte, abychom Vám my z oddělení telekomunikací prodávali třeba hyfi věž a nebo plazmovou televizi :-).
Jak to tak vypadá, tak mám brigádku i v únoru, jelikož s tím, že se mění vedení a ještě kolegiňka bude v nemocnici, tak zde bude opět ubohý počet prqacovníků. Teda bude nastupovat ještě někdo na stálo, ale než se zaučí alespoň to co umím já (takže nic), tak to nějaký čas dá a lidi jsou potřeba. Takže pokud chcete, tak mne můžete navštívit, jen dejte předem když tak vědět, ať tam jsem ;)


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. Pěkný almanach, aji pěkně dlouhý :) Mimochodem, jak jste dělali víza – rovnou uzbecká? Plánuju tam jet taky, s tím,…