Blog – Matěj Trakal

převážně nevážně

Masopust

V úterý, po pondělním úspěšném zápisu rozvrhu na další semestr, jsem razil po třech týdnech kouknout domů do ŽBrodu. Cestou jsem nabral Janču ve Dvoře a pak následně ještě Péťu v Semilech, které jely na Masopust. Jelikož jsem na odpoledne neměl nic v plánu, rozhodl jsem se zajít na něj taky podívat.

Průvod začínal ve 3 hodiny od DDM. Šel i s muzikou a hlavně v hojném počtu masek :). Takovou účast jsem opravdu nečekal. Je krásné vidět událost na které se prolínají snad všechny věkové kategorie a všem se tam nejspíš líbí.

Prošlo se postupně přes Jiráskáč, náměstí a zkončilo se na Malém Rynku, kde byla možnost koupit si nějakou tu dobrotu, svařák, klobásu a nebo pro ty, jenž neměli hlad nějaké to domácí umění z řad výtvarníků a dřevo výroby.

Poté následovala moje první návštěva Mejta a pozor! Nezavřeli a ani neměli zavřeno, což je po mých dřívějších zkušenostech dosti s podivem :). 2× zavřeno a potřetí na Silvestra zavřeli dřív, než jsme se tam vůbec stihli přes Brod dostat :). Po Mejtě následoval přesun do INu a jako totální dojezd a zakončení večera bylo eRko, kde jsme zahráli šipky, takže pohodově strávený den.

Nějaké fotky na facebooku, ve veřejné fotogalerii, dále od Standy a Karachničky.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. Pěkný almanach, aji pěkně dlouhý :) Mimochodem, jak jste dělali víza – rovnou uzbecká? Plánuju tam jet taky, s tím,…